Geri

Yakakent'te anlamlı iftar

Yakakent Milli Eğitim Müdürlüğü deprem bölgesindeki kardeş okulları için iftar yemeği düzenlendi

14:33:39 | 2023-04-13


Haberi Sesli Dinle

Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen ve bir süre önce Yakakent'teki ilkokullar ile 'kardeş okul' olan Gaziantep Nurdağ ilçesindeki Hisar ilkokulu öğrencileri yararına, 'Çevreye Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi kapsamında bizim de "Çorbada Tuzumuz Olsun" diyerek iftar yemeği düzenledi.

Yakakent 100. Yıl ilkokul'nda düzenlenen iftar yemeğine Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Alper, İlçe Emniyet Amiri Murat Tan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti. Şimşek, "Bu güzel organizasyonun hazırlanmasında bizlere destek veren ilçe Kaymakamımız Sayın Abdüssamed Kılıç'a, emeği geçen ve 'Sofrada bizim de tuzumuz olsun' diyen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimiz ile vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç da, iftar programında yaptığı konuşmada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, Yakakent ilçemizdeki ilkokullarımızla kardeş okul olan Gaziantep Nurdağ İlçesi'ndeki Hisar ilkokulu depremzede öğrencileri için 100. Yıl İlkokul'nda düzenlenen iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçenlere ve katılan herkese teşekkür etti.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


samsunyakakentiftarramazangaziantepkardeş okuldepremzedesamsun haberleri