Geri

Yakakentli miniklerden muhteşem yılsonu etkinliği

Yakakent İlçe Müftülüğü'ne bağlı Fatma Canikligil Kur'an Kursu'nda eğitim öğretime devam eden 4-6 yaş grubu minik öğrenciler, düzenlenen yıl sonu etkinliğinde izleyenleri hem heyecanlandırdı hem duygulandırdı.

09:32:11 | 2023-06-10


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Fatma Canikligil Kur'an Kursu'nda eğitim öğretime devam eden 25 minik öğrenci için yılsonu programı düzenlendi. İlçe Müftüsü Konferans salonunda düzenlenen programa Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yakakent İlçe Müftüsü Fatih Çakır yaptığı konuşmada; "4-6 yaş Kur'an kursumuzdaki yavrularımız yıl boyunca uğraşarak elde ettikleri kazanımları burada siz büyüklerine sergileyecekler. İşin sergileme kısmı burada yapılacak ancak bir de işin arka planını var; Mutfakta neler olup bittiğini pek görmeyiz.

Biz genelde vitrine bakarız, sergilenen boyutuna gözümüz takılır. Değerli hocalarımızın fedakarca uğraşları sonucu öğrettikleri, eğittikleri, bilgi ve beceri ile donattıkları yavrularımız, bu yıl sonu etkinliğinde hocalarından aldıklarını burada sergileyecekler. Onların her bir okuyuşlarında, sözlerinde bir emek vardır, göz nuru vardır, alın teri vardır. Bunu asla unutmamanız gerekiyor. Değerli Kaymakamımız, değerli Belediye Başkanımızın ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın ve vatandaşlarımızın desteklerini her zaman gördük, ama en başta Kaymakamımız Sayın Abdüsamed Kılıç ve Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma'ya çok ama çok teşekkür ediyoruz. Hocalarımıza, destek olan velilerimize de selam olsun" dedi.

Kaymakam Abdüsamed Kılıç da, "Yakakent İlçe Müftülüğü Fatma Canikligil Kur'an Kursu hocalarımızın önderliğinde düzenlenen yıl sonu etkinlik programına katılmaktan çok gurur duydum. 4-6 yaş grubu 25 minik yavrumuzun hocalarından almış olduğu eğitim sonucunda bizlere sergiledikleri etkinlikte onur, heyecan ve duygu yüklü anlar yaşattılar. Emeği geçen herkesi tebrik ederim" diye konuştu.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ise yaptığı konuşmada, "Yakakent Fatma Canikligil Kuran Kursu tarafından düzenlenen 4-6 yaş grubu yıl sonu programında bizlere birbirinden güzel sunumların ve gösterilerinden dolayı başta İlçe Müftümüz Fatih Çakır, Kurs hocalarımıza ve minik yavrularımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Programa, İlçe Kaymakamı Abdüsamed Kılıç, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı J.Astsb.Kd.Bçvş. Yunus Alper Aksu, İlçe Emniyet Amiri Murat Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, İlçe Müftüsü Fatih Çakır, Kur'an kursu öğreticileri, müftülük personeli, din görevlileri, öğrencilerin velileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentyakakent müftülüğüyakakent kaymakamıyakakent belediyesihüseyin kıymaabdüssamed kılıçmezuniyetana okulu