Geri

Yüksel Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 4-5 yabancı ve 2-3 yerli transfer yapacaklarını, ancak isimleri gizli tuttuklarını söyledi. Yıldırım, şu an sadece Sheldon Bateau transferini bitirdiklerini de belirtti.

11:53:16 | 2022-01-09


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, 4-5 yabancı ve 2-3 yerli transfer yapacaklarını, ancak isimleri gizli tuttuklarını söyledi. Yıldırım, şu an sadece Sheldon Bateau transferini bitirdiklerini de belirtti.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, takımın kamp yaptığı Antalya'da basın toplantısı düzenledi. Online gerçekleşen toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım, şu an resmi olarak sadece Sheldon Bateau’yu transfer ettiklerini söyledi.

HASAN'I GERİ KAZANDIK
Basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım, Hasan'ı takıma geri kazandırdıklarını belirterek, "Kaybetmek kolay, kazanmak zor. Hasan son maçta reaksiyon gösterdi, ancak tribünde eşi ve ailesi vardı. Onu çok iyi anlıyorum ve sizler de empati yapın ve kendinizi onun yerine koyun. Hasan'ı Samsunspor'a geri kazandık ve 'Samsunspor'u Süper lig'e çıkaracağım' dedi. Çıkarır ya da çıkaramaz bunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

ATABEY GELMEK İSTİYOR,
MELUNOVİC GİTMEK İSTEMİYOR
Yıldırım, "Atabey Çiçek bize gelmeyi çok istiyor. Transferi Başkan Göksel Gümüşdağ ve Emre Belözoğlu'na bağlı. Zaman akıp gidiyor, biz de görüşmelerimizi yapıyoruz. Daha topa vurmayan Melunovic gitmek istemiyor. Bizi iki kez de tehdit etti. Bütün parasını istiyor. Adeta futbol mafyasıyla uğraşıyorum. Gelirken ayrı, giderken ayrı dertler" şeklinde konuştu.

TRANSFERLERİ AÇIKLAYAMIYORUZ
Transferler konusuna da değinen Yıldırım, "Şu an forvette sadece Tomane var. Bir siyahi forvet daha almayı planlıyoruz ancak yabancı kontenjanından dolayı zorlanıyoruz. Diamonde sezonu kapattı ve menajeri ile yüzde 50 indirimle anlaştık. Kevin Boli'yi, duruma göre Çınari'yi gönderip, yabancı transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Yine bir iki gurbetçi yerli oyuncuyla anlaştık. Ancak hem oyuncunun hem takımın zarar görmemesi için sağlık kontrolünden geçmeden transferleri açıklayamıyoruz" diye konuştu.

MUTLAKA PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ
Samsunspor'u mutlaka Süper Lige çıkarmak istediğini ve kupayı Mustafa Erkanat ve Samsunspor'a hizmet etmiş Tarık Kaptan, Tarık Darende gibi isimlerin de mezarlarına götürmek istediğini ifade eden Yıldırım, "Samsunspor mutlaka Play-Off oynayacak. Şu an olumsuzluklara rağmen 7. sıradayız ve çok kötü bir durumda değiliz. Fuat hoca takımı toparladı ve iyi bir hava, arkadaşlık ortamı yakalandı. Şampiyon olacağız demiyorum. çünkü geçen seneden dersimi aldım" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, toplantının son bölümünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 


yüksel yıldırımsamsunsporyılport samsunspor