Geri

Samsunspor ortak sevdamız

Nasıl ki taraftarlar Samsunspor'un tribündeki sesi ise, basın da kırmızı-beyazlı takımımızın hem Samsun hem de ülkedeki sesidir. Yani kısacası taraftarsız bir Samsunspor düşünülemeyeceği gibi basınsız bir Samsunspor da düşünülemez.

12:47:33 | 2024-04-06
Fatih ÇAKIR
Fatih ÇAKIR      fatih.cakir@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Dün akşam Samsun'da şehrin Samsunspor etrafında bütünleşmesi, taraftarın ve basının tek ses olması açısından önemli bir buluşma gerçekleşti.

Samsunspor Taraftar Gruplarının liderleri, tıpkı kendileri gibi yağmur çamur demeden Samsunspor'un peşinden koşan Samsun basını ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sonuçta ortak payda bu şehrin markası Samsunspor

Nasıl ki taraftarlar Samsunspor'un tribündeki sesi ise, basın da kırmızı-beyazlı takımımızın hem Samsun hem de ülkedeki sesidir. Yani kısacası taraftarsız bir Samsunspor düşünülemeyeceği gibi basınsız bir Samsunspor da düşünülemez.

Eğer Samsunspor'un başarısı ortak gayemiz ise taraftar ve basının bütünleşmesi son derece önemli.

Samsunspor Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl'ın tecrübesi, Samsunspor Taraftar Grupları Yöneticileri Volkan Altun, Ümit İren, Doğukan Bayrak, Melih Demirbaş, Mehmet Bilici, Kenan Karpuzoğlu, Cüneyt Şenkal ve Mehmet Sarıözkan'ın da Samsunspor sevgisi ile taraftarlar arasında güzel bir iletişim oluşmuş durumda.

Herkesin tek sevdası, tek derdi Samsunspor. Ayrıca basın mensupları ile taraftar grupları arasında zaten oluşmuş olan birliktelik ve kenetlenme iftar yemeği ile de pekişmiş oldu.

Oldukça da faydalı oldu. Herkes düşüncesini, fikrini söyledi içilen çaylar eşliğinde.

Tıpkı 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'ın iftar yemeğinde söylediği gibi; Şehrinin takımına sevdalı taraftar grupları, bizim için son derece önemlidir, değerlidir. Tıpkı onlar için olduğu gibi, bizim için de Samsunspor kırmızı çizgidir. Bu asla değişmeyecek bir gerçektir.

Gazeteci elbette zaman zaman eleştirecektir, yanlış gördüğünü yazacaktır. Ki doğrusunu bulalım Samsunspor için.

Nasıl ki bu şehrin çocukları Samsunsporlu ise, gazetecileri de Samsunsporludur. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bizler de Büyük Samsunspor Taraftarı gibi deplasman deplasman koşturuyoruz, armamızın peşinde.

Türkiye'nin dört bir yanını turladık Samsunspor ile birlikte. 2. Lig'de, 1. Lig'de ve Süper Lig'de yalnız bırakmadık kırmızı-beyaz sevdamızı.

Samsun basını olarak deplasmanlarda Samsunspor'u temsil ettik bir nevi. En güçlü basın olduk gittiğimiz her yerde... Tıpkı taraftarlarımız gibi gurbet ellerde yalnız bırakmadık Samsunspor'umuzu.

İnşallah sağlanan bu birliktelikle daha da güçlü olacağız. Bunun için de taraftar ve gazetecilerin birlikteliğini, uyumunu çok önemli buluyorum.

Bu anlamda başta Samsunspor Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl olmak üzere tüm taraftar gruplarının liderlerine bizleri bir araya getiren iftar yemeğini düzenledikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 


samsunsportaraftarsamsunspor taraftarıtonguç ali anılümit irenyusuf ziya çakırgazetecisamsun basınıiftar yemeği


Yazıyı Sesli Dinle