Geri

Samsunspor'un ruhunu sahaya yansıtın

Taraftar elinden, kalbinden, ömründen veriyor... Zaten ait olduğumuz yerdeyiz ve oraya ait olduğumuzu göstermek en çok yönetim, teknik adam ve futbolcuların mesuliyetinde...

09:52:52 | 2023-09-25
Esra BIÇAKCI
Esra BIÇAKCI      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Ben dahil tüm taraftarlar üzgün, kızgın, mutsuz...

Biz Samsunspor'uz. Bu ligin yenisi değiliz, aksine olması gereken yere geri geleniz. Yıllardır yaşadıklarımız ağır idi, detayları hepimiz biliyoruz, tekrarlamak istemiyorum. Ligin ilk başlarında takım hakkındaki yorumlarda Samsunspor'umuzun o eski gücü ve rakiplere uğrattığı hezimetleri dinlemek çok gurur verici idi.

Ancak lige öyle bir başladık ki, üst üste aldığımız mağlubiyetlerle aldığımız ağır eleştiriler es geçilecek gibi değil. Gerekli cevaplar verildi, buna ayrı bir yoruma gerek duymuyorum, ancak Samsunspor'u haddi olmayanların eleştirilerine mahkum etmek nedir?

Şimdi ben de diyorum ki, en iyi biz över, en iyi biz eleştiririz. Bizler gören gözüz, armaya aşık vazgeçmeyen gerçek bir taraftarız. İyi gün, kötü gün yok, hep varız.

Bunları söylerken evet bir eleştiri de başkanımıza... Taraftarı memnun etmek zor değil, bizi ilk başta Samsunspor'umuza destek verip başkan olarak memnun ettin, ait olduğumuz yere geri gelmemiz için yaptığın girişimler ile memnun ettin. Bizim bu sevdaya bağlılığımıza kotalar koymayın, biz armaya aşığız.

Samsunspor için emeği olan herkese saygılıyız, bunca yılın karşılığında beklentimiz başarıdır, o ruhu o takımda görmektir tek isteğimiz.

Taraftar elinden, kalbinden, ömründen veriyor... Zaten ait olduğumuz yerdeyiz ve oraya ait olduğumuzu göstermek en çok yönetim, teknik adam ve futbolcuların mesuliyetinde...

Samsunspor'un gücünü gösterin... Yenmek de, yenilmek de baştacı, yeterki o gücü, o ruhu görelim. Sonsuz memnuniyet budur, armaya saygı, bu sevdaya vefa...


esra ozansamsunsporsüper ligtaraftar


Yazıyı Sesli Dinle