Geri

Sonunu bile bile sevdik...

09:50:03 | 2023-12-23
Esra BIÇAKCI
Esra BIÇAKCI      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Sabır, sevgi, aşk, kenetlenme, birlik denilince akla ilk gelenlerden biri heralde Samsunspor taraftarı gelir. Öye zor dönemlerde takımlarının yanında olmuşlardır ki, sabrı da, cefayı da, takıma bağlılığı da en güzel şekilde göstermişlerdir yıllardır.

Samsunspor diplerdeyken sabrı, zirvedeyken coşkuyu yaşamıştır bu taraftar. Hiç bir zaman küsmemiştir, bırakmamıştır armasını... Bir sevda misali, iyi günde de kötü günde de aşkın en güzel örneğini göstermiştir Samsunspor taraftarı.

Şimdi yine bir zorluk, yine bir çıkmaz. Samsunspor'a transfer yasağı geldi. Ve kulüp taraftardan yine takımlarının arkasında durmasını istedi.

Kenetlenmek, kenetlenerek keletlenmek, kenetlenip kenetleşmek, bitmeyen kenetlenmek furyası... Daha ne kadar kenetlenebilirsek o kadar daha, hatta daha daha... Yeter mi? Hayır.

Yine devam, kenetlenin, hep kenetlenerek kalalım ve bu kenetlenmeyi en az 2 dönem kesintisiz yapalım.
Evet yeni ve daimi görevimiz bize söylenen, bizden istenen, bize kenetlenmeme lüksü dahi tanımayan yeni daimi görevimiz...

Peki, kenetlenenlerin kimler olacağını biliyor muyuz? Bence hayır. Bir grup umuda sarılmaya, bir grup kenetlenme furyasına kapılmaya, son grup da içinde benim de olduğum gerçek Samsunspor ruhunu, gücünü, azmini gösterecek, takıma bu gücü ve ruhu verecek ama yönetimi görmek istemeyerek ve buna bile isteye susmamaya kararlı olan grup.

Var mı ötesi? Yok. Var mı çaresi? Var, hep var. Yeterki kenetlenmek denen olayı bize demeyin. Taraftar eşittir Samsunspor. Bize değişik cümleler değil, bize sürekli destek sözleri değil, bize bizimle kenetlenecek sistem lazım.

Bizi siz kenetlenme zincirine alacaksınız, tıpkı o stad boş iken şampiyonluk yolunda mükemmel bir ruh ile oynayan takım, bunu o ruhla yöneten sistem sayesinde kenetlenen, stadı full dolduran Samsunspor taraftarı gibi...

O kenetlenme isteğini siz gösterin, taraftarı kazanmak, bu kenetlenme zincirinde tutmak, inanmış, istekli bir takıma ve sistemine bakar.

Samsunspor'dan biz sonuç ne olursa olsun vazgeçmeyiz. Tıpkı gündem olan pankart yazımız gibi sevdik, sonunu bile bile sevdik...


esra bıçakçısamsunsamsunsporfutboltaraftarsüper lig19 mayıs stadyumu


Yazıyı Sesli Dinle