Geri

Bizim Başkancıklar...

Seçim sürecine girmişken, teşkilattan sonra, seçim sürecini etkileyecek Belediye Başkanları var.

11:05:22 | 2022-08-31
Ezgi ŞAHİN
Ezgi ŞAHİN      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Seçim sürecine girmişken, teşkilattan sonra, seçim sürecini etkileyecek Belediye Başkanları var.

Yerel seçimler, genel seçim havasında olmaz. Aday gerçekten çalışıyorsa, parti gözetmeden her kesim oy verebiliyor.

Bazı belediye başkanları gerçekten, partili partisiz gözetmeden hizmet etmeye çalışıyor. Yani Sayın Tayyip Erdoğan belediyeciliğini, devam ettiriyor!
Ama bazıları da var ki; parti hiç umurunda değil. Kendini parti üstü görmeler! Halka hizmet değil de, kendi ve çevre memnuniyetini düşünen zihniyette belediye başkanları çok fazla!

Ve bunlara göz yuman, ses çıkarmayan bir AK Parti Genel Merkezi var karşımızda. O kadar şikayet gidiyor, bir kere de olsa "orada ne oluyor bakalım?" diyen yok.

Hele ki bu genel seçim öncesi, herkes kendi koltuğunun peşine düşmüş durumda. Çalışmayan teşkilatlar, çalışmayan belediye başkanları ile Hedef 2023’ü nasıl kazanırlar orasını hiç bilmiyorum.

Seçim havasına girilmişken onların bu rahatlığı ve vurdum duymazlığı maalesef yine AK Parti’ye Ve Sayın Cumhurbaşkanımıza zarar verecek.

İktidar partisi belediye başkanı olup, o kadar imkan varken bunu hizmet için kullanmamak akıllara zarar.

AK Parti aslında muhalefet ile seçime girmiyor. Zaten karşısında muhalefet yok! AK parti kendi içinde ki, muhalefet ile seçime gidiyor ve artık kaybediyor.
Tabi bu kayıplar sonrası kimse şapkasını önüne koyup, "ben nerede hata yaptım, ben ne yaptım" demiyor. Çünkü kaybettiği bir koltuk yok. AK Parti'nin kaybettiği bir seçim var! Çok uzağa gitmeye gerek yok. 2019 seçimleri ortada! Şimdi genel seçim var ama, sonrasında gelecek olan yerel seçimde de, bu zihniyet değişmez ise çok farklı bir tablo karşımıza çıkmayacak!

Partisine değil de, partinin verdiği koltuklara ve Büyükşehir Başkanlarına şak şakcılık bitmez ise, yerel seçimlerde ne yazık ki AK Parti için hüsran olacak.
Ama sadece AK Parti için!

Gönül belediyeciliği Gönlüm Belediyeciliği olursa!
Samimiyet ve tevazu yerini ego’ya bırakırsa!

Bir şehri baştan aşağı yeniden yapsanız bile kimsenin umurumda olmuyor olmayacakta!

Nereden Nereye...


ezgi şahinak partiseçimbelediye başkanı


Yazıyı Sesli Dinle