Geri

Gençlik... Yeni Adı Z kuşağı...!

Hep söylüyorum, Z kuşağında Ak Parti'nin karşılığı yok. Çünkü AK Parti teşkilat konusunda, son zamanların en kötü dönemini yaşıyor.

11:58:00 | 2022-08-25
Ezgi ŞAHİN
Ezgi ŞAHİN      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Artık bir seçim rüzgarı başladı. Katılımın belki en yüksek olacağı bir seçim kapımızda.

Tüm partilerin net bir kemik oyu var değişmeyen. Ama bunlardan eksilen, artan bir seçmen kitlesi de oluştu. Fazlası ile kararsız bir seçmen de var. Bu kararsızlar, seçim sonuçlarında büyük pay oluşturacak. Ama esas durumu belirleyecek, hatta yön verecek olan bir Z kuşağı var. de herkesin ve her partinin gözdesi olan.

Hep söylüyorum, Z kuşağında Ak Parti'nin karşılığı yok. Çünkü AK Parti teşkilat konusunda, son zamanların en kötü dönemini yaşıyor. Teşkilat parti hizmetine değil de, şahıs ve 'kendim' odaklı çalıştığı için, seçmen ve Z kuşağı umurunda değil.

En zayıf halka kim ne derse desin, Gençlik Kolları!

AK Parti'nin hizmetlerini anlatamıyor! Sadece kendi üyeleri ile haftalık aylık olağan toplantılarını yapıyor.

Aslında şu da var; Ak Parti Gençlik Kolları hizmetleri yapılanları ve yapılacak olanları ne kadar biliyor? Hangi genci karşına alıp bunları anlatacak bilinçte?

Ama Gençlik Kollarına gelmeden önce, İl Başkanlarının çoğunun bile seçim süreci umurunda olmaz ise, Gençlik Kolları sadece getir götür, bayrak as, bayrak salladan başka görev yapmaz.

Oy kaybeden Ak Parti! Z kuşağına dokunamayan Ak Parti!

Hedef 2023 seçimlerine acaba nasıl hazırlanacak?
Bu Teşkilatlar ile mi?

Aslında, "Seçime daha çok var, Reis sahaya iner, gönülleri alır, nasılsa biz birinci parti çıkıyoruz" zihniyetinden çıkmadığı sürece bırakın Z kuşağını alfabeden bile oy alamaz.

Son olarak; Z kuşağına sahip çıkın! Çünkü onlara sahip çıkılmadığı, yön ve yol gösterilmediği için, bu seçimde sandıklardan sonuçlar çok farklı partilerin oy yükselmesi sonuçları ile karşımıza gelecekler.

Demedi demeyin...!

 


ezgi şahinz kuşağıak partiseçim


Yazıyı Sesli Dinle