Geri

Sesimizi Duyan Var mı?

Davası peşinde koşan gönül adamlarını görmek istiyoruz. Biz bize yüreği ile gelen AK Parti'yi görmek istiyoruz.

09:07:37 | 2022-08-22
Ezgi ŞAHİN
Ezgi ŞAHİN      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Siyaset camiası malum pek hareketli.

Seçim için planlar, koltuk hesaplarının yapıldığı bir AK Parti var yine karşımızda. Tabi o kadar çok gereksiz, insana hak etmediği koltuklar verildi ki!

Şimdi o koltuktakiler, bir üst koltuklara göz diktiler haklı olarak. Bazen öyle şaşırıyorum ki, duyduğum gördüğüm şeylere, pes artık diyorum.

Koltuk verilen bazı şahısların "2023’ü ben dizayn ediyorum. Şu aday olacak, bu olmayacak. Şunu istemiyoruz, bizi yoruyor diyeceğiz. Reis bu görevi bana verdi" diyerek dolaşan mı ararsın.? Belediye başkanlarına adaylık sözü vererek "kesin sen vekilsin" diyen mi ararsın.? Ankara’da çevresi olanların bazılarını yanına alıp Ankara kulisleri yapanı mı ararsın? "Benim genel merkez ile aram çok iyi, beni ne desem dinliyor" diyenler mi ararsın?

Yaparsa AK Parti yapar derken! Hizmet olarak söylenen slogan şahıs sloganı olarak aramızda dolaşmaya başladı. AK Parti bu AK Partili görünümlü bazı şahıslar yüzünden çok fazla oy kaybediyor aslında.

Ve buraya kadar anlattıklarımda, bize hizmet, samimiyet ve tevazu var mı? Maalesef yok. Bizim sesimizi duyan yok. Ortada kalan bir dava yok. Hepsi diye herkesi zan altında bırakamam ama, genel durum AK Parti içinde bu şekilde.

Ve bunlar AK Parti dışında kalmadığı sürece, istediğiniz kadar hizmet edin bunu kimse görmüyor. Bizler halk olarak samimi ve doğal insanlarız. Aynı samimiyeti bir dava için yola çıkıp, bunun mücadelesini veren bu partiden beklemekte en doğal hakkımız. Ego ve herşeyi biz biliriz zihniyeti halkta karşılık görmez.

Biz bizimle içten samimi hizmet adamları görmek istiyoruz. Koltuk ve makam peşinde koşanları değil.

Davası peşinde koşan gönül adamlarını görmek istiyoruz. Biz bize yüreği ile gelen AK Parti'yi görmek istiyoruz.

Şimdi soruyorum size?

Sesimizi Duyan Var mı?


EZGİ ŞAHİNAK PARTİSİYASETSEÇİM


Yazıyı Sesli Dinle