Geri

Evdeki hesap çarşıya uymadı

Her şey galibiyet üzerine planlanmıştı Ümraniyespor maçı öncesinde. Mağlubiyet ve puan kaybı hiç kimsenin düşünmek istemediği bir şeydi.

14:52:26 | 2022-02-27
Fatih AKÇA
Fatih AKÇA      fatih.akca@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Her şey galibiyet üzerine planlanmıştı Ümraniyespor maçı öncesinde. Mağlubiyet ve puan kaybı hiç kimsenin düşünmek istemediği bir şeydi.

Çünkü uzun bir aradan sonra bu sezon ilk kez ilk iki için umutlanacağımız bir maça çıkıyordu Samsunspor.

Süper Lige çıkma yolunda en büyük rakibini yendiğinde ilk iki için büyük bir avantaj ve moral yakalayacaktı takım.

Tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Aslında her şey güzel başlamıştı. Ümraniyespor karşısında pozisyona giren, maçı isteyen bir Samsunspor vardı sahada. Ta ki sahneye hakem çıkana kadar.

Fofana'nın çeza sahası içerisinde düşürülmesini es geçen hakem, Nurullah'a kırmızı kartı direk yapıştırdı.

Tekrar tekrar izledim... Nurullah'ın oyuncuya teması yok görünüyor. İşte tam da bu noktada "Bu ligde 'VAR' neden yok?" diye sorası geliyor insanın.

Hem Fofana'nın pozisyonunda hem de Nurullah'ın gördüğü kırmızı kart pozisyonunda "VAR' uygulaması devreye girseydi maçın seyri inanıyorum ki bambaşka olabilirdi.

Yine kritik bir maç ve yine tartışmalı hakem kararları.

Tek kritik karşılaşmayı Manisa FK maçında kazanan Yılport Samsunspor'un "kritik maç" hastalığı maalesef bu maçta da tuttu. Tam "oldu, olacak" diyoruz, bir türlü level atlayamıyoruz.

Büyük bir avantaj kaçırdı Samsunspor. Ancak futbol bu. Dünyanın sonu değil. Klasik bir söylemle, önümüzdeki maçlara bakacağız.

Fakat önümüzdeki maçları şöyle bir gözümüzün önüne getirdiğimizde Samsunspor'un işi hiç de kolay görünmüyor. Çünkü çok zorlu maçlar bizi bekliyor.

Sözün özü; Artık atı alan Üsküdar'ı geçti.

Samsunspor gözünü Play Off'a çevirecek gibi görünüyor.

 


samsunsporümraniyesporfutbolfatih akçatff 1 lig


Yazıyı Sesli Dinle