Geri

Kaç başkan değişti, hiç birisi...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yaptığı açıklamada, "Mert Irmağı en iyilerden olacak" açıklaması hepimizi heyecanlandırdı.

15:41:17 | 2022-06-09
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Kaç başkan değişti, onlarca insan ve yerel yönetim, Şehremin... Mert Irmağı ile ilgili yapılması gerekenleri söyledi, anlatttı, hiç birisi de Mert Irmağı'nı hayallerimizde ki görüntüye, kataloglarda ki güzel çizilmiş projeye dönüştüremedi, gösteremedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yaptığı açıklamada, "Mert Irmağı en iyilerden olacak" açıklaması hepimizi heyecanlandırdı.

"Artık yeter ve kim ne yapacaksa bir an önce burasıyla ilgili bir şey yapsın" dediğimiz anda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mert Irmağı’nda çok ciddi bir çalışma yapıldığını söyledi.

Bu söylemini gurbetten duyduk, yurt dışından duyanlarımız da oldu elbette, “Bu kapsamda, şehrimizin en önemli dere ıslah projesini güzel bir şekilde tamamlamış olduğunu görmek artık nasip olacak.

Kokudan ve Korkudan kaçan değil, güzelliğe bakan insanlar köprü üzerinde ya da sağlı sollu yürüyüş yollarında bu çalışmanınn muhteşemliğini izliyor olacak.

Özellikle ıslah edilecek ırmağın her iki yanında ki yürüyüş ve bisiklet yolları ayrı bir renk katarak daha ileride ki çalışmalara entegre olacak.

Doğu Park'da dön dolaş aynı görselliğin içinde bulunuyor olmanın sıkılmışlığı Mert Irmağı'nda yapılacak bu güzel çalışma ile yürüyüş sporu yapacak olanlar için, sabah sporu yapacak olanlar için, temiz bir hava alabilmek için deniz kenarına değil, Mert Irmağı kıyısına gitmeyi tercih edenlerle dolu olacağı inancındayım.

Mustafa Demir Başkanımızın paylaştığı görsellerde ki Mert Irmağı projesi şimdiden bizleri heyecanlandırmıştır.

Kimler geldiii, kimler geçti.

Mert Irmağı için söylenmedik laf bırakmayan ve bu ıslah üzerinden siyaset yapanlar şimdi görsünler proje nasıl yapılıyormuş, proje ile nasıl hizmet götürülüyormuş.

Yani Mert Irmağı, Mert Adam İşi...

Konuştun mu, ağızdan laf çıktı mı, bunun siyaseti olmaz.

Ya yapacaksın, ya tamamlayacaksın. Yıllardır yılan hikayesine dönmüş Mert Irmağı Islah Projesi'nin bir bölümünün tamamlanması ve yapılması Büyükşehir Belediyesi'ne nasip oldu.

Hazırlayın Fotoğraf Makinelerinizi.

Bu muhteşem çalışmanın hem gündüz, hem gece görüntüsünün kartpostal karelerinde yer alacağını şimdiden görür gibiyiz...

Ne güzel ne güzel...


okan dileksamsunmert ırmağı


Yazıyı Sesli Dinle