Geri

Teşekkürler Atilla Gökçe

Önceki gün yayın konuğu olduğu TV programında yaptığı yorum ile bir kez daha gönüllerimizi feth etti.

12:01:01 | 2023-11-29
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Örnek aldığımız, mesleğimizin taa başında dimdik duran, bugün de yaptığı yorumlar ile binlerce kitleleri etkileyen Atilla Gökçe Ağabeyimin ellerinden bir kez daha binlerce kere öperiz.

Önceki gün yayın konuğu olduğu TV programında yaptığı yorum ile bir kez daha gönüllerimizi feth etti.

Kadına Şiddet pankartımızı açışımızdan, giydiğimiz formaya kadar, ellerinden tutup sahaya birlikte çıktığımız küçük evlatlarımıza kadar, sahaya yayılışımıza duyarlılığımıza kadar her anına teşekkür etti, kutladı, başarılar diledi.

Bu kısa övgüyü büyüttüğümü söyleyeceksiniz ancak bunu bu anlamda, bu değerde, bu yücelikte hangi yazılı basın kaleme aldı? Hangi Spor Gazetesi sayfalarına taşıdı, Atilla Gökçe ağabeyimiz gibi övgüyle söz etti ?

Hiç biri...

Hiçbir yazılı basın kendi yerel basınımız dahi bu ayrıntıyı sıradan buldu. Gözardı etti ya da gözden kaçırdı.

Bu güzellik sıradan değil. Samsun da pankartla çıkan futbolcular kadar duyarlılığı yüksek bir şehrimizdir. Laf olsun diye pankart açılmadı. Örnek davranışların şehri olduğumuzun da bir tezahürüdür bu pankart.

Ellerinden öperim Atilla Gökçe Ağabey. TV'lerin es geçtiği, önemsemediği, sıradan bulduğu bu davranışı eğer diğer İstanbul takımları yapmış olsaydı sayfalar dolusu kareler gazete sayfalarına ve TV programlarına konu olacaktı.

Biz değerimizi biliyoruz. Değerliyiz ve İlkadım Şehri olmanın sorumluluğunu sporda, sosyal yaşamda, siyasette ve şehrin kalkınmasında ki tüm değerlerimizde yüce tutmaktayız.

"Şehri Samsun" derken bunu dilden söylemiyoruz, laf olsun diye de yazıp çizmiyoruz.

Sahaya pankartla çıkarak mesaj veren takım oyuncularımızı, onları destekleyen taraftarımızı, alkış tutan haber ve paylaşımların önünde saygıyla eğiliyoruz.


okan dilekatilla gökçesamsunsamsunsporkadına şiddet


Yazıyı Sesli Dinle