Geri

Yorum HÜR, Haber Kutsaldır

Yorum HÜR, Haber Kutsaldır! Bu yüzden yorum kişiye aittir, Haber Kamuoyuna. Haber vermeyi ve kamuoyu ile paylaşılmasına, önünün kesilmesine hiç bir gerekçe kendini haklı çıkaramaz.

11:24:36 | 2022-09-12
Okan DİLEK
Okan DİLEK      okan.dilek@gazeteekip.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Hafta içi gazeteci ve Samsunspor Derneği üyesi Selçuk Kaya'nın Nuri Asan Tesisleri'ne alınmamasına tepkiler sürüyor. Samsunspor'da başarısızlığın faturasını gazetecilere kesen Bayram Bektaş'ın öğrencileri, Rize deplasmanından da 2 puan bırakarak ayrıldı.

Maç sonunda taraftarlar Bektaş'ı istifaya davet ederken, Samsunlu gazeteciler de basın toplantısı için toplantı odasına gelen Bektaş'ı basın açıklamasını beklemeyerek terk etti ve BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ mesajı vererek protesto etti.

Hafta başında gazeteci kardeşimiz Samsunspor sevdalısı Selçuk Kaya’nın antrenmana alınmaması talimatı veren şahsiyetlere Samsun'da mesleğini sürdüren gazeteci dostlarımız gereken cevabı Rize'de verdi.

Basın toplantısı için soyunma odasına gelen Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın açıklamasını dinlemeyip, soyunma odasını terk ederek ayrıldı.

Selçuk Kaya’ya yapılanlara karşı desteğini gösteren TSYD ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne yürekten teşekkür ederim. Birlikten Kuvvet Doğar.

Hiç bir güç, hiç bir kurum ve şahıs Samsun’un daha modern ve çağdaş bir şehir olması yolunda verdiği mücadeleyi küçümseyemez, engel koyamaz.

Başta Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere TSYD yönetiminin Selçuk Kaya’ya yapılanlara karşı göstermiş olduğu destek manidardır. Bugün Selçuk kardeşimize yapılanın yarın bir başka arkadaşımıza da yapılmaması için bu davranış ve duruş çok önemlidir.

Bu konuda Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da bir açıklamada bulunması gerektiğini düşünüyorum. Selçuk Kaya, yaptığı haberler ve yazdığı yorumlarda sağ duyusunu elden bırakmadan mesleğini sürdüren örnek bir meslektaşımızdır.

Yorum HÜR, Haber Kutsaldır! Bu yüzden yorum kişiye aittir, Haber Kamuoyuna. Haber vermeyi ve kamuoyu ile paylaşılmasına, önünün kesilmesine hiç bir gerekçe kendini haklı çıkaramaz. Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş’ı erdemli davranışa davet ederken, başta Samsun Gazetecileri olmak üzere Selçuk Kaya’dan özür dilemelidir.


samsunsporbayram bektaşselçuk kayaokan dilek


Yazıyı Sesli Dinle