Geri

Erken Konuşan Yol Alıyor...

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı!

09:59:08 | 2022-04-28
Recep SÖYLEMEZ
Recep SÖYLEMEZ      gazeteekip55@gmail.com
Köşe Yazısını Sesli Dinle

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı!

Abdullah Gül ve ekibi Millet ittifakından çekilmesi beklenmiyordu; çekildi...

Şimdi ne olacak?.

CHP tek başına (!) kalır..; diğerleri açık ya da alttan Abdullah Gül’ün himayesinde erken ya da vaktinde (o da şüpheli ya..) olacak seçimde destekleyeceği aşikar oldu.

Tabelaya yansıyacak sonuç ise Cumhur İttifakında ciddi bir artış, millet ittifakının seçmenine ise kocaman bir yanılgı...

Bunu ben değil, parti mezarlığını dolaşanlar söylüyor.

Bu durum erken seçimi gündeme getirir, ama sonuç değişmez!

Yine kaos kazanacak,...
Bu kanıya nereden mi, vardım..
Kılıçdaroğlu'nun Meclis gurup toplantısında on üç dakikalık kürsüde kalış süresinden..

Ah! Hocam Ah!..
Nasreddin Hoca bir gün vaaz etmek için kürsüye çıkmış, cemâate dönüp "Ey cemaat! Benim ne söyleyeceğimi biliyor musunuz?" demiş. Cemaat hep bir ağızdan "Bilmiyoruz" deyince Hoca, "Mâdem ki bilmiyorsunuz, ben size ne söyleyeyim" demiş ve kürsüden inmiş.

Hoca, ertesi gün de kürsüye çıkmış, yine "Ey cemaat! Benim ne söyleyeceğimi biliyor musunuz?" deyince, bu sefer hepsi birden "Biliyoruz" demişler. Hoca, "Mâdem biliyorsunuz o zaman benim söylememe hâcet yok" demiş ve yine kürsünden inmiş.

Cemaat şaşkınlık içinde, toplanıp konuşmuşlar, şöyle bir karara varmışlar, "Hoca bir daha aynı soruyu sorarsa, kimimiz biliyoruz, kimimiz bilmiyoruz diyelim" demişler. Hoca ertesi gün yine kürsüye çıkmış, yine aynı soruyu sormuş. Önceden kararlaştırdıkları gibi, cemaatin bir kısmı "Biliyoruz" bir kısmı da "Bilmiyoruz" demiş. Hoca, "Ne güzel, öyleyse bilenler bilmeyenlere anlatsın" deyip, yine kürsüden inivermiş.

Şeker tadında iyi Bayramlar dilerim.

Sağlıcakla.


recep söylemezerken seçimchpak partimhpkemal kılıçdaroğlutürkiye büyük millet meclisitbmmgrup toplantısı